Evenementen

De organisaties van de Dutch Lily Days  en Garden Trials and Trade hebben besloten hun evenementen af te gelasten vanwege het coronavirus.

Beide zouden in juni plaatsvinden. Dutch Lily Days zou plaatsvinden van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni. Tijdens de Dutch Lily Days zetten Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs hun deuren open voor een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. Het evenement, dat dit jaar zijn tienjarig jubileum zou vieren, wordt verplaatst naar 2021. De veertien deelnemers van de Dutch Lily Days zijn: P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV’s Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten.

Ook de derde editie van Garden Trials and Trade, die van 8 tot en met 10 juni zou plaatsvinden, gaat niet door. De huidige situatie rondom het coronavirus maakt dat de organisatie het niet verantwoord vindt om het evenement door te laten gaan. Jos van Lint namens de organisatie: “Het is niet verantwoord om begin juni een event als Garden Trials and Trade te laten doorgaan. Wij betreuren dit besluit en hopen op betere tijden. Wij wensen iedereen gezondheid toe en sterkte in deze moeilijke tijd.”

Bron: https://www.greenity.nl/nieuws/dutch-lily-days-en-garden-trials-afgelast

Contactgegevens

info@lelieteelt.nl

06-233 377 30

Stuwwal 22
8317 BE Kraggenburg

Aangesloten bij

Routekaart

© 2018 All Rights Reserved | lelieteelt.nl