Lelieteelt actueel

De winnaars van het leliekeuren zijn bekend:

Topklasse: Shannon van der Berg

Heren: Roy van Woesik

Dames: Susan Tas

Jeugd: Nena Kuperus

Wat is leliekeuren? Een deskundige jury keurt een aantal vazen met lelies. De deelnemers aan de keuring proberen middels het invullen van de deelname formulieren zo dicht mogelijk bij de waardering van de jury te komen. De lelies worden beoordeeld op: Steel, blad, bloem, knop en algemene stand. Jaarlijks worden er 4 wedstrijden gehouden. De data voor 2019 zijn: woensdag 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni

Locatie: Agrarisch Businesscentrum BolleNoord, Groteweg 9, ’t Zand.

Topklassement; De beste 15 deelnemers van het vorige jaar worden geselecteerd op het topklassement.

Prijzen:

- Wekelijks wordt er een taart uitgereikt aan de beste uit het topklassement en de beste senior. Voor de junioren zijn er bol.com bonnen. Iedere deelnemer kan één keer winnen.
– Tijdens de prijsuitreiking worden de geldprijzen uitgereikt aan degene die over 3 weken (1 week is reserve) de beste score hebben behaald. En er worden cadeaus verloot aan de deelnemers onder de 16 jaar (die minimaal 3 keer hebben meegedaan).

Doel: Wij hebben ons onder andere als doel gesteld om het  lelievak te presenteren. En om met name de jeugd enthousiast te maken voor deze prachtige bloemen. En natuurlijk voor het boeiende bollenvak.

Vakjury: De vakjury bestaat uit Johan Duijn, Ed Vink, Frans van Lierop en Robert van der Hulst.

Lees verder

Contactgegevens

info@lelieteelt.nl

06-233 377 30

Stuwwal 22
8317 BE Kraggenburg

Aangesloten bij

Routekaart

© 2018 All Rights Reserved | lelieteelt.nl