Lelieteelt actueel

Stichting Vrienden van Interzorg heeft de afgelopen dagen een beroep gedaan op de mensen in haar netwerk en regelde ruim 1200 fleurige narcissen en potlelies voor cliënten en medewerkers van Interzorg.

Deze planten werden op dinsdag 7 april bezorgd bij de locaties De Hoprank in Peize, De Hullen in Roden, Kornoeljehof in Vries en Nieuw Graswijk en Anholt in Assen. 

Hierop volgden hartverwarmende reacties, een selectie:

Ragnhild van de Kornoeljehof Vries mailde ons: We willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige narcissen en mooie lelies die we allemaal hebben gehad. 

Astrid-Odile van de Raad van Bestuur schreef: Fantastisch hoe jullie cliënten en medewerkers in het zonnetje gezet hebben met deze mooie voorjaarsgroet. En daarbij ook een groot dankjewel voor de ondernemers die dit mogelijk gemaakt hebben. Ik weet zeker dat ze door hun maatschappelijke betrokkenheid een streepje voor hebben bij klanten. 

Interzorg Noord-Nederland schreef op Facebook: Een groot dankjewel aan diverse specialisten in de bollenteelt voor ruim 1200 potten met bollen die werden geleverd bij de Bloemenveiling in Eelde: telers Wetering Potlilium en HI Hogervorst in Noord-Holland en bollentelers Veninga Hijken en Maatschap Joling in Drenthe. Reclame Studio Noord maakte er een passende kaart bij en MV Moves zorgde voor het afleveren. Samen lukt het!

Wij zijn blij en trots dat we dit hebben kunnen doen. 

 

Contactgegevens

info@lelieteelt.nl

06-233 377 30

Stuwwal 22
8317 BE Kraggenburg

Aangesloten bij

Routekaart

© 2018 All Rights Reserved | lelieteelt.nl