Evenementen

KAVB kring Flevoland en kring Noord en Oost Nederland organiseren een bijeenkomst over energiegevers en energievreters speciaal voor vrouwen die op de boerderij wonen. De workshop wordt gegeven door Willy kempen op donderdag 4 april 2019 bij de Tulpenpluktuin, locatie De Boerenbol aan de Steenwijkerweg 26, Marknesse (vlakbij Blokzijl). 

Wonen en werken op een agrarisch bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel iets te doen is of om aandacht vraagt. Tijdens een interactieve workshop ga je op zoek naar je eigen energiegevers en energievreters en deel je jouw ervaringen met andere vakgenoten. 

Deelnemers zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Boerenbol bij de Tulpenpluktuin in Marknesse. Het programma start om 20.00 uur met een korte presentatie over de tulpenpluktuin. De workshop start om 20.15 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Daarna is er ruimte om na te praten met boerenborrelhapjes. 

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

info@lelieteelt.nl

06-233 377 30

Stuwwal 22
8317 BE Kraggenburg

Aangesloten bij

Routekaart

© 2018 All Rights Reserved | lelieteelt.nl